MM

English

Nederlands

Deutsch

по-русски

 

Colofon

MMrecht.com

Naam: Murk Muller,

Beroepsbenaming: Advocaat & Rechtsanwalt

Verantwoordelijk: Murk Muller

Adres: Veerkade 6d

NL-3016 DE Rotterdam / The Netherlands

 

Tel:+31 (10) 2800789

Tel: +31 (10) 280 99 40

E-Mail: info@mmrecht.com

Regelgevende Instantie: De nederlandse Orde van Advocaten

 

Disclaimer:

Hoewel wij ons alle inspanningen getroosten een zo veel mogelijk actueel and juist informatie op deze bladzijden voor U te bieden, kunnen wij absolute juistheid niet garanderen. Wij aanvarden geen aansprakelijkeid voor de informatie die U op deze website vindt. Op enkele bladzijden wordt naar andere websites verwezen. Uiteraard aanvaarden wij voor de inhoud van andere websites geen aansprakelijkheid.

Bescherming van persoonsgegevens:

Dit website makt geen gebruik van cookies. Wij verzamelen geen informatie van U, afgezien van de informatie van Uw Browser die automatisch aan onze webserver wordt doorgereikt. Dit informatie gebreuken wij uitsluitend voor interne analyses met het oog op het doel onze webcontent en webervaring fraaier voor de gebruiker te maken.

Copyright

De bladzijden van onze website hebben als eerste doel U te informeren. U kunt alle informatie die U hier vindt gebruiken en vermenigvuldigen, mits met bronvermelding (+URL).

Open Source

Wij zijn overtuigd van de open-source spirit. Daarom hebben wij deze bladzijden, zowel als onze andere IT-projecten, zoals de Anwaltsladen, grotendeels met open-source programma's gemaakt.

 

Vervoer Handel en Industrie Contact Colofon
Incasso Duitsland Art Law Netwerk Anwaltsladen
Kosten Mahnverfahren Duits procesrecht DBLA LEXML
Publicaties & Interviews Duits contractrecht FAQ Doorzoek mmrecht.com
Brexit Halal Plezier Murk Muller